Google Analytics

onsdag den 14. august 2013

Tænk på at få børn i stedet for kun arbejde

Tænk på at få børn i stedet for kun arbejde
Jeg synes, at mange problemer kunne løses, hvis det blev nemmere for unge familier at stifte familier og få børn.
 - Det er meget nemmere for en ung kvinde i 20'erne at få børn end hendes 10-15 år ældre medsøster.

Tænk på, hvor mange unge, der ville fravælge at få abort, hvis ikke de havde den mentale pisk over hovedet, at de først skal få en uddannelse og en karriere. 

I et utroligt rigt samfund som det danske må der også være plads til de unge, der vil stifte familie. Vi har jo masser af penge. Måbende borgere er hver dag vidner til, at politikerne spenderer løs af borgernes penge.

Mangel på praktikpladser og mangel på jobs? Det er vel et spørgsmål om, hvordan man indretter samfundet. - Hvorfor skal veluddannede unge sidde som kassedamer i Lidl eller gå arbejdsløse rundt?

Både de unge og alle vi andre har en fælles interesse i, at der fødes mange børn. Man anklager indvandrere for at få mange børn. Men er årsagen ikke den simple, at vi ikke tillader de unge at stifte familie og få børn.

Unge bliver jo rent faktisk straffet på alle mulige måder. Studiegæld - lav SU-støtte, ekstremt dyre ungdomsboliger osv. osv.

Lad os få gjort noget for de unge, så de kan komme godt i gang. Der er ikke nogen naturlov, der siger, at de rige gamle skal sidde på flæsket! (Og så er der for øvrigt temmelig mange ældre, som også er ramt af deres grådige jævnaldrende!)

Kortsynede politikere uden kontakt med virkeligheden er godt i gang med at gøre livet til et livslangt glædesløst ophold i den kulsorte, mentalt forstokkede skole.

Mere hjælp til de unge familier vil have stor betydning for det fremtidige Danmark, hvor man lever et sundt og godt liv - i stedet for det mareridt, som levebrødspolitikere har udtænkt for os borgere!
Læs hele indlægget fra DR Indland ved klikke på linket nedenfor:
Sundhedskorrespondent: Tænk på at få børn i stedet for kun arbejde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar